Nieuws

dsc 6409

Aangepaste openingstijden 

Zorgboerderij "De haam" is Zaterdag 2 maart t/m dinsdag 5 maart gesloten i.v.m. carnaval.


Alzheimercafé Venray

Elke 2e maandag van de maand is er een bijeenkomst in het Alzheimercafé Venray. Deze vindt plaats in Ouderencentrum de Kemphaan op het Kennedyplein in Venray. De avond is van 19.30 -21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). De komende maanden staan de volgende thema’s op de planning:

Maandag 14 januari: “Partner in balans”
Met gastspreker Hannah Christie (Wetenschappelijk onderzoeker Alzheimer Centrum Limburg)
Partner in Balans is een cursus speciaal bedoeld voor partners van mensen met geheugenklachten en helpt mantelzorgers omgaan met onzekerheden en vragen na de diagnose dementie. De cursus is ontwikkeld met en voor mantelzorgers.

Maandag 11 februari: “Geloof en zingeving”
Met gastspreker Suzanne Lijklema (Geestelijk verzorger De Zorggroep)
Ieder mens wil dat zijn leven zinvol is. Onze rugzak is gevuld met dingen die van belang zijn en ons leven zin geven. Dan verandert er iets in ons leven en komen vragen naar boven. Waarom overkomt mij dit? Waar kan ik nog in geloven? Wat geeft mijn leven zin?

Maandag 11 maart: “Danssalon Venray”
Met gastspreker Petra de la Roy
Dansen voor mensen die graag dansen, om samen opnieuw te beleven wat je dacht vergeten te zijn.

Voor meer informatie: www.alzheimer-nederland.nl/regios/noord-limburg/alzheimer-cafe-regio-venray

 

Stagiaires gezocht!

Ben jij een enthousiaste, ondernemende en leergierige student(e) die een opleiding Maatschappelijke zorg of Dienstverlening (voorheen helpende) volgt? Of van een andere opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je komt terecht in een leuk team met een prettige, vertrouwde leeromgeving. Onze zorgboerderij heeft een huiselijke sfeer en hierdoor hebben we nauw contact met onze cliënten. Je wordt goed begeleid om de competenties van je opleiding te behalen én om je eigen talenten te ontwikkelen. We werken vaste tijden van maandag t/m vrijdag en je ontvangt een reiskostenvergoeding.

Interesse? Stuur je CV en korte motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

'Dans met mij'
nieuws dansen
Iedere derde donderdag van de maand wordt er een dansmiddag voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere geinteresseerden georganiseerd van 14.00 tot 16.00 uur bij Janssen Dansen en Sporten in Venray. 

Marij: "Met z’n tweeën zijn wij naar Venray gegaan. We begonnen gezellig met een kopje koffie en lekker stukje vlaai onder het genot van live muziek: Jac’s music. Daarna werden de beentjes gestrekt en hebben we heerlijk gedanst. De middag was goed bezocht en het was een zeer gezellige middag. Zeker een aanrader voor diegene die van dansen houdt of gewoon van muziek kan genieten.Voor herhaling vatbaar!"

Klik hier voor meer informatie.

 

Alzheimercafé Venray

Bijeenkomsten voor iedereen die met dementie te maken heeft. Elke tweede maandag van de maand, 19:30 -21:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur. Adres: de Kemphaan, Kennedyplein 1, 5801 VH Venray. Voor meer info, kijk op deze website.

  

Meer nieuws?

Klik hier om de nieuwsbrief van december 2018 te lezen.

 

 

 

 

 

 

© 2014, Alle rechten voorbehouden

Zorgboerderij de Haam